Zelf maken: gehaakt mutsjeMaak zelf dit lief-stoere mutsje van blauwe wol en donkergrijs. Ik gebruikte een wol/aryl mix garen, maar je kunt elke soort garen gebruiken zolang het maar een beetje dik is (geschikt voor haaknaald 5). 

Download patroon

10 opmerkingen

 1. wow! erg mooi!! vertel je het ons hoe je het gemaakt hebt?? alsjeblieft?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. staat je ook echt geweldig!!
  hmmm, ik ga ook mijn haaknaald weer eens opzoeken!

  Zeg naamgenoot, ik wil al een tijdje errug graag een stempelrubber bij je bestellen. heb wel es wat geprobeerd met een ander soort materiaal, maar dat werkte toch niet goed. En ik wil zooo graag weer lekker gutsen!!
  ..ennuh.. het IS september... wanneer verwacht je ze weer..ongeveer???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag naamgenoot, zeker doen hoor! Het is erg leuk en verslavend om te doen ;)

  eh...en je hebt helemaal gelijk. Ik zal de verwachte datum maar even van mijn site halen, want het duurt langer dan gedacht en ik kan echt geen tijd aangeven. Ik hoop over een week of 4...(je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief dan krijg je automatisch bericht wanneer het er is).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Lisette, errug leuk hoor! En de kleuren zijn mooi en warm. Ik heb van de week ook barets gehaakt, laat ik maandag op mijn blog zien ;) het patroon heb ik gevonden op www.garnstudio.com (drops design), maar wel wat aangepast. Fijn weekend & groeten, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke muts voor de aankomeden herfst .
  mooie kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor de dames die willen weten hoe deze muts is gehaakt heb ik de beschrijving erbij gezet. Ik heb nog nooit een patroon uitgeschreven, dus als je foutjes ziet hoor ik het wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mijn dank (en die van vriendinnetjes die in de wachtrij staan zo'n muts) is groot! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooh prachtig, die kleur, dat model! Ik ga deze zeker uitproberen als ik de gesschikte kleur gevonden heb!!

  BeantwoordenVerwijderen