Write every day


Waarschuwing: dit bericht is niet geschikt voor papierwaren-freaks die nog op zoek zijn naar een agenda. Probleem is namelijk dat deze volgens mij lastig te vinden is (of ik kijk niet goed) maar een ongelooflijk hoog 'hebben' gehalte heeft. Ik heb hem uiteindelijk besteld bij Ruche en net op tijd, want hij is nu uitverkocht. Desondanks ga ik jullie lekker maken (sorry) met mijn WAAN-ZIN-NIG-E nieuwe aanwinst. Ik moet namelijk even van de daken gillen hoe cool ik deze agenda vind!!

1. De illustraties en inspirerende teksten zijn om te kwijlen zo mooi
2. Hij is blanco, dus je kunt beginnen wanneer je wil en alles lekker zelf invullen (wie vindt het 'voorbereiden' van een kraakverse agenda nou niet het einde?)
3. Het formaat is perfect; niet te groot (niet te klein)
4. Er is heuse ruimte achterin voor lekker veel aantekeningen EN (uniek!) blanco tekenpapier voor je doodles en tekeneningen
5. Hij is gewoon van begin tot eind MOOI!

Naast deze foto nog wat foto's van de binnenkant:En wie Ruche nog niet kent? Het is een heerlijke winkel met perfecte en persoonlijke service. Dit stond er op mijn factuur (lief toch?) en de agenda was prachtig verpakt in een 'oude' krant en lief tape.


11 opmerkingen:

 1. Jeetje, ga jij ons ff lekker jaloers zitten maken.
  Hij is werelds !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooohhh die is mooi zeg! Maar toch weer gegaan voor Moleskine, dat is toch wel mijn agendaatje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor jij bent geslaagd met het jaloersheid offensief ... iedereen zoeken naar de uitverkochte Ruche agenda.
  liefs
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pfff ik ben blij dat ik ff gewaarschuwd ben hihi, maar het is inderdaad een plaatje! Het is dat ik al een agenda van mijn man gehad heb voor mijn verjaardag, dus een andere kopen kan ik dus echt niet maken, maar hij is wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben ik blij dat ik geen agenda gebruik! ;-) Hoef ik ook niet op zoek naar zo'n mooie als je van jou....
  Groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ben geen papiermens, maar wauw wat is die quote mooi op de 2e foto. Laat je ons zo van tijd nog eens meegenieten met die quotes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @bobbeez wat een goed idee! Als ik er aan denk zal ik dat zeker doen! En als er mooie kunstwerkjes in mijn agenda ontstaan die natuurlijk ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er leuk uit! Lekker crea! Een andere agenda die ook bestaat uit helft agenda/helft schetsboek is die van plint. Absoluut een aanrader ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.