Mijn kerstkaarten op 101 Woonideeen + gratis printable


Zo leuk! Mijn kerstkaarten staan vermeld op de 101 Woonideeëen blog (en dat was dan ook een van de redenen waarom ik zo druk in de weer was met de kerstmeisjes). 101Woonideeën telt af naar kerst door elke dag de mooiste kerstkaarten te posten. Vandaag waren mijn kaarten aan de beurt. Hou 101 Woonideen ook de komende weken in de gaten, want er komt echt heel veel moois voorbij.

En, omdat kerst ook gaat over geven, heb ik meteen getrakteerd op het beloofde gratis cadeautje; een printable met een van de kerstmeisjes, waarmee je zelf de mooiste cadeautjes kunt inpakken. De printable bevat een klein kaartje met bijpassend envelopje en 6 cadeaulabels.


Naar de printable

8 opmerkingen

 1. ohhh, prachtig!! echt heel mooi! Op mijn blog ben ik ook bezig om af te tellen tot kerst...je bent van harte uitgenodigd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn prachtig en gefeliciteerd met je vermelding op het blog. Fijne week, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze prachtig! Ga de meisjes zeker uitprinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Bedankt voor de printable!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You are so sweet to offer us the freebie....thank you! Hope your Holiday is coming along splendidly!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan het kloppen dat er iets mis is met de printable? Ik krijg de melding dat het bestand stuk is en niet gerepareerd kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inmiddels wel gelukt! Ik ga ze zaterdag meteen weggeven op de verjaardag van 1 van onze dochters. Hang er een kerst zuurstokje aan als dank je wel dat je op t feestje was. Vind ze echt super schattig. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen