Nog meer kerstmeisjes...Weer twee nieuwe producten met de kerstmeisjes; een printable waarmee je de liefste kersttafel kunt dekken en een mooie hanger voor in de kerstboom. Ik hoop dat ik jullie nog niet verveel met mijn kerstmeisjes... Ik ben met een serie bezig en het slokt al mijn tijd (en dus mijn blog) op. Ik beloof jullie dat er binnenkort weer iets wolligs aankomt ;)

Two new products with the Christmas girls in shop again: a printable for the sweetest Christmas dinner table and a lovely Christmas tree decoration. I hope you don't get bored with all those girls, but I am making a complete serie with this design so it's taking all my time (and blog) right now. I promise to blog about something woolly very soon ;)

9 opmerkingen

 1. Vervelen met zo'n mooie creatie? Never! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh, wat mooi!! Ik vind die hanger top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super!!! Je mag volgende keer ook delen wat voor mooie printer je gebruikt, topkwaliteit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @bobbeez Ha ha, een 6 jaar oude Canon (Pixma ip4000) die wellicht op het punt staat vervangen te worden door een jonger neefje, omdat Canon tegenwoordig nog mooiere inkt en printers heeft ;) (maar eigenlijk kan ik nog geen afscheid nemen van mijn ouwe-trouwe maatje, want ja, hij print geweldig)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve meisjes! Kom maar op met die andere dametjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. neeeeeeeeeee
  verveeld helemaal niet !
  leuk wat je brengt .
  doe zo verder zou ik zeggen !
  groetjes caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattige dingen maak je, Lisette! Dankjewel voor je berichtje - hopen maar dat het wat wordt met het Amerikaanse Black Friday gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen