Dutch Swappers Dag - 5

By little Z handmade | 4.3.12 9 reacties

Gisteren was - alweer! - de 5e Dutch Swappers Dag... ruim 20 creatieve meiden op een prachtige locatie in het bos (dankzij Kim) met handgemaakte cadeautjes, een gezellig knapperend haardvuur en zelfgemaakt eten... Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen dat dit een heel gezellige dag werd... Kyra schreef hier een mooie post over.

Natuurlijk deden we weer het immer hilarische en o zo leuke cadeautjes spel! Mijn inbreng was de gehaakte teckel, bovenstaande geillustreerde magneetjes, een pakketje om een eigen stempel te maken in een handgemaakte etui en een retro appel stempelset...

En natuurlijk gingen we aan het eind van de dag met een berg handgemaakte cadeautjes naar huis; gewonnen tijdens het spel of na het spel geruild... Dit is een deel van mijn buit:


Een vlaggenslinger van Sproet.


Handgesponnen wol en gehaakte polswarmers van Esther. Van het groene garen ga ik een theepot cozy maken met het patroon van Sascha, want die liep ik gisteren flink mis tijdens het spel ;)


Stof, retro onderzetters en paaseitjes van Kim.


Stoer garen (inmiddels alweer omgetoverd tot een half gehaakt konijn) en ribstof van Marije.


En handgemaakte zeepjes van Ilona.

Meiden, iedereen bedankt voor weer een geweldige en warme dag en hopelijk tot heel snel!

9 lieve reacties:

Happy in red zei

Wow, wat leuk!!! Zier er leuk uit en het klinkt als een heel gezellige dag.

Saskia zei

Jeetje wat een mooie spullen zeg! en het was gisteren een prachtige dag om in het bos te zijn :)

Liefs, Saskia

Nancy HomemadebyNancy zei

Het was geweldig hè?! dank je wel nog voor het cupcakepakketje ;-) Fijn om je weer eens te zien/spreken!
liefs, Nancy

Kimminita zei

Je hebt heel mooie typische LittleZ spulletjes weten te bemachtigen. En wat staan ze weer mooi op de gevoelige plaat zeg.. Multi-talent! Heerlijk dat je er gisteren weer bij was.

Karin zei

Klinkt erg gezellig. Wat een leuk idee!

bobbeez-8r1id zei

zoals jij fotografeert ziet het er zelfs nog mooier uit!!

Kyroushka zei

Hoe eenentwintig min of meer volwassen vrouwen zo emotioneel kunnen worden door een gehaakte tekkel (en een gehaakt zachtgrijs theepothoesje) is mij een raadsel! Je moet er bij geweest zijn om het te geloven. Het was in ieder geval een fantastische dag en ik ben blij dat je er weer bij was!

Kimmie_NL zei

LEEEEUUUKKKK!!!! ik wilde die teckel ook wel!!! maar helaas voor mij was ik er niet :-((

Anni zei

Ja, daarom ook mijn oproepje voor meer reacties op kyra's blog, is nl. Veel te leuk om te lezen! Dank je wel voor je lieve berichtje! Ik was zelf niet echt tevreden over mijn maaksels. Ik heb trouwens jouw hanger gewonnen, die komt op Pluisd'r kamertje! En ik heb eigenlijk wel spijt dat ik die rib stof en wol niet mee heb genomen, ziet er mooi uit. Ben benieuwd naar het eind resultaat! Wordt vast weer heel mooi!