Teckel


Deze teckel komt uit het boek 'Amigurumi! Super Happy Crochet Cute'. In het boek is hij zwart maar hij leek me ontzettend leuk in streepjes dus ik heb wat lekkere kleurtjes gemixt. Of ik hem qua model nou echt op een teckel vind lijken weet ik niet, maar lollig is ie zeker. Ik gaf hem een halsband van vilt met een mooie knoop. Ik heb nog geen idee wat ik met hem ga doen... Misschien geef ik hem wel aan een van de heel veel goede doelen die er op dit moment zijn... Als iemand een goede suggestie heeft...

12 opmerkingen:

 1. Ja ik heb een idee..
  Kijk eens bij Saskia & Poekie
  http://poekie-knuffel.blogspot.com
  veel liefs,
  LittleBe
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och gossie! Hij is echt CUTE!
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die superschattig zeg! Flieft! '-'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. UMC groningen? neemt Jantina zaterdag de spullen voor mee. Of swappen? ik weet wel een liefhebber

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! Misschien iets voor het Poekie-project? http://poekie-knuffel.blogspot.com/
  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Poekie of UMC.. al zou ik hem ook best willen hebben.. maar ik vind dat hij echt naar één van deze projecten 'moet'! Hij is superlief!!!
  Tot morgen!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leukerd! Zou een prachtcadeau voor het spel morgen zijn maar een van de goede doelen zou ook fantastisch zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is echt erg leuk in deze kleurtjes. Buiten het patroon omdenken kan soms goed uitvallen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.