Kippen


Mijn moeder kocht pas de nieuwe Silhouette (cameo) en ik mocht haar oude overnemen. Hoe stoer is dat? Het is een fantastisch aparaat, omdat je je eigen (Illustrator) ontwerpen kunt maken en uitsnijden. Het is soms even prutsen met de juiste instellingen en hij maakt belachelijk veel herrie, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag heb ik voor het eerst eens goed met het apparaat gewerkt; lekker online speuren naar leuke ontwerpen en ideeen... Maar het is natuurlijk veel leuker om je eigen ontwerpen te maken, dus maakte ik deze lollige kippen(kaart) (en meteen een hartje en een wolkje). Ik wordt er in elk geval heel erg blij van!

My mother bought the new Shilhouette (cameo) and I got her old one; how cool is that? It's quite a hassle getting all settings right and the thing makes a hell of a noise, but the results are perfect! My first design is this totally cute chicken (and heart and cloud).

13 opmerkingen:

 1. Wat een bof dat je dit apparaat van je mams hebt gekregen....je kip is geweldig!!!
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd genieten, zo'n nieuw apparaat om mee te spelen, en de kippen zijn heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk. klinkt als een handig apparaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. onzer silhouette maakt ook zo'n herrie, maar het is idd super. Een apparaat waarmee je niet je eigen ontwerpen kan snijden vind ik te weinig variatie, maar dit wel!! De kippen zijn heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk dat je meteen zelf een ontwerp hebt gemaakt, ik heb de sillhouette nu 3 jaar ik gebruik hem erg vaak, maar heb nog nooit een eigenontwerp gemaakt. hoe doe je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je hebt hem!! ;-) super joh!! Veel plezier ermee, maar dat zal wel lukken! Echt ontzettend leuk, die kippen!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Jacqueline Met Illustrator, maar je kunt ook Silhouette Studio gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat ziet er leuk uit! Het lawaai zou ik inderdaad ook op de koop toe nemen met zo'n leuk resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kippies! Waar heb je dat bruine karton vandaan. Ik vind dat erg mooi maar kan het nergens vinden. groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Marieke Klopt dat het lastig te vinden is. Ik heb dit ergens op een beurs gevonden en meteen een flinke stapel ingeslagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat was slim van je. Gelukkig was ik gisteren bij Bouwiena en die had het op internet gevonden. En er schijnt een collectie van dat karton uit te komen in de hobbywinkels.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.