Herfstcollectie breidt uit


Best een omslag in het weer het afgelopen weekend. Mij hoor je niet klagen; ik heb prachtige dingen zitten maken. De (herfst)collectie sieraden breidt lekker uit zo...Vooral de kettingen zijn mijn grote favoriet - ik ben er gewoon helemaal verliefd op! Stiekem hoop ik dat er eentje niet verkoop, dan draag ik die lekker zelf. Klinkt misschien gek om te zeggen, maar voor mij is dat juist het teken dat het perfect is voor mijn winkel. Want waarom zou ik iets verkopen dat ik niet zelf zou willen dragen ;)

A little weather change this weekend. But I don't mind at all; I have been creating wonderful new things for my shop; the (fall)collection is growing... I specially love the necklaces - I think they are just gorgeous. A part of me wants to keep them rather then sell them and I think that's a good thing. Cause why would I want to sell things I wouldn't wear myself :)11 opmerkingen:

 1. totally agree with you!!!
  xxx Alessandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wauw de hangers heb je mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, vooral je kettingen zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig is 'ie!! En door de kleuren krijg ik helemaal zin in pantoffels aan, plaid over (de herfst dus).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat zijn ze mooi! Zo'n prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke ontwerpjes!! ;)
  Doe zo verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige ketting en mooie foto's weer!

  groetjes, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.