Nieuw servies


Toen ik deze mooie thermoskan kreeg van een vriendin viel mijn verzameling oude, verkleurde en gebutste theebekers wel erg (op de verkeerde manier) op, dus tijd voor nieuw!

Deze bekers en theetipjes bestelde ik bij Serviesshop.com. Ze hebben daar echt alleen maar de mooie servies merken; Pip, lief! en (kende ik nog niet) Miss Blackbirdy. Maar het werd dus Pip, want O wat staat dit mooi bij elkaar (eigenlijk gewoon zonde om in de kast te bewaren). Ik heb expres allemaal verschillende besteld. En de bekers hebben geen oren (officieel heten het dan melkbekers), maar ik vind dit veel handiger, want in ons kleine huisje is ruimte schaars en zo kan ik ze stapelen.

Op de site kwam ik ook StapelGoed tegen (in de aanbieding). Wat een super mooi servies! Hele mooie grijze tintjes met daaronder een zwarte finish wat een heel mooi effect geeft. Hoewel het niet past bij wat ik al in de kast heb staan heb ik toch drie bekers besteld, want daar wist ik wel een mooie bestemming voor:


En nog even smullen van dichtbij:


9 opmerkingen:

 1. inderdaad prachtig.

  Ooit heb ik ook een mooi servies (ipv alleen maar bij elkaar geraapte verschillende lelijke dingen). ooit...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, thanks voor de link Lisette, wat hebben ze daar mooie kommen! Tijd om de spaarpot om te draaien :)

  Liefs,
  Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi serviesje! Weet je misschien waar je vriendin die thermoskan vandaan heeft gehaald? Echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik heb pas m'n moeder ook een heel set gegeten van PIP, zo leuk!

  Zelf heb ik m'n servies van Babette.

  Maar door jou link naar de serviesshop heb ik eindelijk de theedoeken van Babette gevonden.... En sssstttt...ook nog 2 blikken en een schaaltje ;)

  Je hebt een super servies!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vrolijk zo bij elkaar :) Het servies van Stapelgoed kende ik niet en wat is het mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Elke In een winkeltje in Lochem, en ze hebben ze hier ook (gehad): www.juffrouwzonderzorgen.nl

  @Lique en Renee Graag gedaan! Hi, hi, onweerstaanbaar he? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op onze fansite vind je ook alles over PiP Servies, zoals de verkooppunten en mooie afbeeldingen van de Floral en LoveBirds collectie.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.