Zelf maken: Gehaakt baby speeltje


Ik bedenk me ineens dat ik jullie deze nog helemaal niet heb laten zien. Deze super zachte baby ring was een kraamcadeautje voor Lena. Ik koos wit en roze als basis en het paars en groen maken het net wat stoerder. De ring met het hoofdje zit los om de ring, dus kan draaien. Een lekker grijp en bijt speeltje! Als ik iets voor een baby maak, zorg ik trouwens dat alles extra goed vastzit, dus de draadjes van de oren zitten bijvoorbeeld met flink wat knopen vast in het hoofdje. Het (Engelse) haakpatroon is gratis. Je kunt het downloaden bij Ravelry.

I made this super soft baby toy for Lena. I chose soft white and pink and added some purple and green to give it some 'zing'. By the way; if I make things for baby's I always make sure all parts are firmly secured. So for instance the loose threads for the ears are knotted inside the head. The pattern  is free and can be downloaden at Ravelry.


3 opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.