Gehaakte angry bird


Dit had een post met een gratis patroon moeten zijn, maar dat liep iets anders. Door een PIF via Facebook moest ik voor 4 mensen iets maken. Een van hen was een man, maar wat m(h)aak je daar nou voor? Geen idee! Tijdens een van de busjesmeetings zag ik dat hij een angrybird hoesje om zijn telefoon heeft. Ik had via Ravelry gratis haakpatronen van alle birds gezien en ik had geel bij me, dus haakte (en fotografeerde) ik ter plekke deze angrybird! (wat moest een mens vroeger zonder smartphone?). Bruin en oranje had ik niet, dus de snavel en wenkbrauwen werden roze. Lollig is ie toch? Je kan er trouwens, zoals het een echte angry bird betaamd, heerlijk mee gooien ;)

Nu wilde ik gaan vertellen waar je dit patroon gratis kunt downloaden, maar helaas heeft de maakster alle patronen moeten verwijderen. Dus ik (of 'hij') heeft dus gewoon ontzettende mazzel gehad... Maar neem toch maar een kijkje bij Karla Fitch, want ze heeft nog veel meer moois!

(en het was heus heel druk met mensen en busjes, maar dat is een waardeloze achtergrond om het resultaat te laten zien, als je het echt wil weten kijk je maar hier :P)

5 opmerkingen:

  1. Haha Die is leuk! :) Jammer van de patronen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig, wel jammer.Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk met die roze wenkbrauwen :D ik heb het patroon van de rode opgeslagen maar die is inmiddels ook verwijderd inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.