The Vintage Store


Afgelopen week ging ik met een vriendin naar The Vintage Store in Heemstede, een nieuwe kringloop winkel. Gooi alles wat je denkt te weten over kringloopswinkels maar overboord. Hier geen hoopjes gekreukte kleren en stapels stoffige kopjes. Deze winkel is ingericht in samenwerking met een binnenhuisarchitect en dat zie je! 3 etages mooi gepresenteerd tweedehands. En alles is te koop; zelfs de kussentjes waar je op zit in de gezellige koffiecorner (met grote leestafel).

Mijn (bescheiden - knap!) buit: een rok van Monsoon, een vestje van Villa en dit houten krukje. Hij heeft een mooi plekje gekregen naast de bank als bijzettafeltje. Mijn eerste idee was om het hout te schuren (het glimt door de lak) en een whitewash te geven (grenen is niet mijn favoriete hout) maar ik ben er eigenlijk nog niet uit - ik vind hem zo ook wel erg charmant. Ik ga in elk geval zo'n super hip gehaakt hoesje maken. Het ontwerp van Petra vind ik erg mooi. Maar eerst moet mijn gestokhaakte (is dat een woord?) kol af... Ook lollig; omdat ik een heel klein sportief autootje heb (lees; ik heb geen achterbank en nauwelijks een kofferbak) heeft mijn vriendin het krukje de hele weg naar huis op schoot gehouden. Lief toch?

This week a friend and I went to a new vintage store nearby. I've found this cute stool. First I wanted to sand and whitewash it, but then again... I think it's kind of cute this way too (what do you think?). One thing I know for sure: I'm going to crochet a cover for it. I especially love this design by Petra. First I'll have to finish my broomstick lace wrap around scarf.

8 opmerkingen:

 1. Mooi krukje hoor! Ik zou het zo laten, gewoon een eerlijke houtkleur en idd een mooi hoesje erom.
  Fijne avond,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gezellig krukje zo! Ik zou het ook zo laten, verven kan altijd nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The stook looks nice just the way it is. Your broomstick scarf is lovely. Best wishes, Tammy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk krukje en de wol van je sjaal kleurt mooi bij de bank, dus als je daarvan wat overhoud kun je een mooi hoesje haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, wat een fijn concept voor een kringwinkel :) Ik vind het krukje wel tof, maar zou 'm ook schuren en een likje verf geven :) Ik ben ook niet zo voor dat hout. Haha en het probleem van een (te) kleine koffer klinkt erg bekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto! Het krukje vind ik trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Lisette,
  Neem nu een kijkje op je site -leuk!!- en ben meteen naar het 'interieur'topic gegaan. Leuke winkel lijkt me dit, ga 'm snel eens bezoeken -kijken of ik er wat kan vinden voor in m'n nieuwe huis.
  Groetjes Inkie

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.