Tante Jip

by - woensdag, januari 30, 2013Toen Esther van Tante Jip (toen nog Het Oranje Eendje) mijn kippenontwerp zag vroeg ze of ze die mocht gebruiken als logo voor haar nieuwe website. Na wat heen en weer mailen besloten we dat ze haar hele eigen, unieke logo moest hebben, dus ontwierp ik voor haar deze Tante Jip vogel met hartje. Omdat haar webwinkel nog niet klaar was, moest ik nog even geduld hebben voor ik het aan jullie mocht laten zien. Deze week kreeg ik een berichtje van Esther dat haar website klaar is!

Bij deze wil ik niet alleen het logo laten zien dat ik voor haar ontwierp, maar ook haar splinternieuwe webwinkel. Je vindt er vriendelijk geprijsd haakgaren in de meest hippe kleuren, handdoeken met naam en een vrolijke collectie Esthex poppen, speenhangers en muziekdozen.

Ook leuk om te lezen

2 comments

  1. Wat een leuk ontwerp, ik zal eens in haar webshop gaan neuzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi logo! En de knuffels van Esthex zijn ook al zo fijn! Ik ga zeker eens kijkje nemen.

    BeantwoordenVerwijderen