Haaknaald met een jasje

Blij, blij, blij ben ik met deze haaknaald met mijn naam! Ik heb hem gewonnen bij een giveaway op Annemarie's Haakblog.

Het gepersonaliseerde hoesje is gemaakt door Nicollie. Door het 'jasje' ligt de naald heel fijn in de hand en hoe leuk is het dat mijn eigen naam erop staat!? Ook zo'n mooi hoesje hebben of cadeau doen (want dit zijn natuurlijk fantasische cadeautjes voor creatieve meiden)? Nicollie verkoop ze in haar Etsy winkel.

En Annemarie ken je vast wel van haar mooie blog en haar leuke boekjes (zo niet... foei! Snel gaan kijken!)

3 opmerkingen:

 1. He wat leuk, je hebt 'm ontvangen! Helemaal leuk is 'ie he? Ik ben er ook heel blij mee en heb er ook al een vriendinnetje razend blij mee gemaakt. Dankjewel dat je naar mijn blog linkt trouwens, erg lief!
  Hele fijne paasdagen gewenst!
  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig, een haaknaald met je eigen naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi! zo leuk, je eigen naam erop.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.