Nieuw katten slaapplekje

Een paar jaar terug maakte Marieke voor de huisdieren swap een rond kussentje voor mijn kat Marley. Het was gemaakt van twee prachtige stofjes; een lichtblauwe 'pip' en een donkerblauw geruite. Ik zoek me een ongeluk naar de foto, maar helaas...

Het kussentje was een groot succes! Het lag altijd op een van de eetkamerstoelen en minstens een keer per dag lag meneer er wel op te slapen. Ik zeg lag, want na een paar jaar is het kussentje onherstelbaar smoezelig en vies geworden... Tijd voor een nieuw jasje! En net als Marieke gebruikte ik twee verschillende stofjes... Hier kan meneer weer even mee vooruit...

7 opmerkingen:

 1. Ah leuk gemaakt en dat stofje is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moooooi kussentje! Heel tof stofje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kussentje! Lekker vrolijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Lisette!

  Wat leuk om jouw blog te ontdekken via je reactie op Refreshbug. Super leuk! Ik ga je creatieve uitspattingen zeker volgen :)

  Liefs, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Lisette, wat leuk dat hij er zo graag op lag. Volgens mij was het voor een van de eerste swaps waar in aan meedeed. Die stof zou ik nu niet meer voor je hebben uitgezocht trouwens. Dat was nog in de tijd dat ik niet wist van het bestaan van Japanse linnenkatoenmix, Moda stoffen en alle andere prachtige stoffen die er te koop zijn. Ik vind dit ook een erg mooie stof. Daar zal Marley weer heerlijk op liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.