Memobord

En dan nu wat ik maakte voor de Ontmoetingsdagswap.

Ik mocht iets maken voor Kim en ik wist dat ze pas een nieuwe kamer voor haar hobby heeft ingericht. Omdat je bij de ontmoetingsdagswap het cadeau persoonlijk mag geven, kun je eindelijk eens iets groots of breekbaars maken (want het hoeft niet op de post). Ik maakte dus dit memobord voor haar studio. Ik kwam het idee hier tegen, maar ik gebruikte een lijst en natuurlijk mijn eigen illustratie. De post-its plak je op het glas en de pijlen, het hartje en uitroepteken zitten vast met buddy (ken je dat nog?). Omdat het achter glas zit, blijft het bord 'eeuwig' mooi en je kunt er ook met whiteboard marker op schrijven. Het bovenste vakje heb ik blanco gelaten, want wie weet wil ze het wel gebruiken voor boodschappenlijstjes of verlanglijstjes... Lekker veelzijdig dus! En ik vulde haar 'to do' lijst alvast in met dingen waar ze vast wel aan toe gaat komen...

6 opmerkingen

 1. Wat ontzettend leuk! Mooi gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk idee! En weer mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Leuk idee, en super uitgevoerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is in het echt ook super!! ;-) Het was een heerlijke dag! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen