Geboortekaartje

En er is weer een meisje geboren in de vriendenkring. Altijd weer een fijne aanleiding om zo'n mooi kaartje te maken. Voor deze gebruikte ik papier uit het blok 'fine and dandy - true blue' van My Mind's Eye. Onder dit soort heerlijke papier kun je mij begraven! Ik gebruikte ook mijn handgemaakte stempels weer eens, waaronder mijn eerste, en nog steeds meest geliefde, stempel 'little birdie'.

4 opmerkingen:

 1. Geweldig zo'n kaart. Het is een Lisette kaart, niemand maakt ze zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtig speels kaartje!
  Zelf ben ik ook een fan van het papier van My Mind's Eye.
  Jouw stempel 'little birdie' past er perfect bij.
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kaart! Mooie papier, leuke vormen en prachtige stempel, wat wil je nog meer!? Gefeliciteerd met de kleine meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks ladies! En wat een bijzonder compliment Lique, dankjewel...

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.