Kettingen van vilt

Deze ketting (links) maakte ik op bestelling voor Miranda in ruil voor de mooie stof en een 'Molly makes' die ik van haar kreeg. Hij is heerlijk vintage met oud-groen (is dat een kleur?), wit en nude (hoe hip!) vilt. Volgens mij is het precies Miranda's smaak... En ik was lekker bezig, dus maakte ik voor mezelf ook een ketting (rechts).

7 opmerkingen:

 1. Prachtige kettingen! Helemaal in Little Z stijl. :)
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, die vond ze vast prachtig. Hij past heel goed bij haar vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En blij dat ik ermee ben! De kleuren zijn in het echt nóg mooier.
  Mijn dank is héél groot ;-)
  Liefs, Miran

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, dat is fijn om te horen!! :) Heel graag gedaan!

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.