Zelf maken: Shaun the sheep

Dit is Shaun the sheep, mijn eerste haaksel ooit, gemaakt begin 2009. Op de een of andere manier is hij van mijn blog verdwenen (ik ben een keer een hele rits posts kwijt geraakt). Maar mijn eerste haaksel mag natuurlijk niet ontbreken op mijn blog, dus geef ik hem weer een eervolle plek terug!

Zelf zo'n superlief schaap haken? Het patroon is gratis te downloaden via Purplelinda Crafts.

This is Shaun the sheep, my first crochet project ever, made in spring 2009. Somehow he disappeared from my blog (I lost many posts once due to a bug in Blogger). As he is my first crochet project and he is simply cute I hereby post him back at my blog :) You can make him yourself; the pattern can be downloaded for free at Purplelinda Crafts.Shaun woont trouwens in ons VW busje, wist je dat?

9 opmerkingen

 1. Oooh, ik vind Shaun geweldig!!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een gymnastisch schaap zeg !! hahah het lijkt wel een aapje zo lenig en zo!! tuurlijk moet je eerste haaksel bewaard en getoond worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shaun is erg leuk en fotogeniek ;-)

  Kleurrijke groet,
  Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach gossie shaun is echt een super leuk schaapje! En zal een hoop bekijkt trekken als jullie rondrijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O jeetje daar zou ik mijn zieke man een ontzettend groot plezier mee doen , maar .... ik kan niets met een engels patroon :( Wie o wie heeft het in het Nederlands vertaald ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Shaun ziet er super uit.
  Ik wil 'm ook graag haken. Bij het downloaden van het patroon van purpelinda ontbreekt bij mij echetr steeds het hoofd. Heb jij misschien het patroon inclusief hoofd voor me?

  BeantwoordenVerwijderen