Nieuwe agenda


Inmiddels heb ik al twee jaar achter elkaar dezelfde agenda van Galison met illustraties van Geninne. Ik vind deze agenda zo fijn, dat ik nog steeds niet zonder kan, maar om nu het derde jaar op rij dezelfde agenda te kopen... Daarom kocht ik voor komend jaar een van de nieuwe Galison agenda's. Ook deze heeft weer heerlijke illustraties met veel ruimte voor lijstjes, schrijfsels en schetsen. Een kijkje in de agenda...

Deze agenda is geïllustreerd door Quill & Fox Design met allemaal vrolijke beestjes, bloemen, blaadjes en bomen. De agenda's zijn zo uniek, omdat ze blanco zijn. Je vult dus zelf de data in (geen probleem voor een paper-lover), waardoor je op elk moment in het jaar kunt beginnen.

Even laten zien waarom ik verslaafd ben aan de Galison agenda's:Ze hebben een maandplanner op mooi bruin papier.Handig 2 wekelijks overzicht met voor mij precies genoeg schrijfruimte. Het papier is heel fijn en mat. Ik gebruik trouwens een Micron 0.05 pen... Detail: veel agenda's hebben minder ruimte voor het weekend... onzin natuurlijk! Deze heeft gewoon 7 gelijke dagen :)Verspreid in de agenda zitten notitiepagina's en een inspirerende boodschap of illustratie.Bijna achterin zit lijntjes papier voor al mijn lijstjes, notities, wensen en plannen.Nu denk je vast "huh? een foto van lege blaadjes?"... Ja! Want dit is nou juist het mooiste deel van deze agenda's. Helemaal achterin zit schetspapier. Zo heb ik onderweg altijd een plek om even snel iets te schetsen bij een aanval van inspiratie...

Inmiddels zijn de agenda's ook gewoon verkrijgbaar in Nederland bij Bol.com! Ik zag in de boekwinkel dat er steeds meer mooie agenda's (met illustraties) zijn. Ik ben wel nieuwsgierig; welke agenda heb jij of vind jij een absolute must-have?

8 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat een mooie agenda. Die van vorig jaar is ook mooi, maar een beetje afwisseling is ook wel eens goed toch?! :) En absoluut geen straf om een nieuwe uit te zoeken, alleen maar mooie agenda's hebben ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ik gebruik al jaren een klein agendaatje, wat in m'n portemonnee past. Wat ik aankomend jaar wil weet ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie agenda! Ik heb de agenda van Flair voor komend jaar, die heeft een ringband en dat vind ik altijd zo fijn! Plus hij heeft gewoon een prachtige binnenkant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog nooit gezien die van Flair, maar een ringband is inderdaad ook altijd fijn! Ik ga eens kijken :)

   Verwijderen
 4. Mooie agenda zeg ! Ik heb een kleine moleskine, zonder toeters en bellen. Puur functioneel. Wel een knalgele voor 2014 !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vind ik ook heel mooi! Vooral het maatje vind ik fijn...

   Verwijderen
 5. Die ziet er superduper lief uit. Ik vind de tekenstijl heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.