Kerst in huis bij Kreadoe

Aanstaande vrijdagochtend ben ik samen met Nadia van Zusjes bij KreaDoe om ons boek 'Kerst in huis' te promoten! We staan in de stand van Forte (hal 7, C052). Je kunt het boek doorbladeren (en natuurlijk kopen en laten signeren als je dat leuk vindt) en ik laat zien hoe je een rendiertje of vogel maakt. Ik neem wat extra materiaal mee, dus wie het leuk vindt mag aanschuiven om ook wat te maken. Nadia laat zien hoe je een harten broche maakt van stof. Kom je langs?

Ik ben er in de ochtend, want in de middag ga ik natuurlijk ook zelf even genieten van KreaDoe. En wat ik heel leuk vind is dat Annemarie van Annemarie's Haakblog in de middag in de stand staat. Ontmoeten wij elkaar ook eens in het echt...

Ook op de andere beursdagen zijn er auteurs in de Forte-stand:

woensdag 30 oktober: Annemarie Arts en ook Stella Ruhe van 'Visserstruien' komt langs
donderdag 31 oktober: Yvonne Koop & Margriet de Muinck
vrijdag 1 november: Lisette Eisenga en Zusjes van 'Kerst in huis' en 's middags ook Annemarie Benthem
zaterdag 2 november: Christel Krukkert en Yvonne Koop
zondag 3 november: Marcella Mercks en Annemarie Arts

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik kan helaas niet komen maar ik wens je veel plezier en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk een eigen boek! Heel veel plezier op de KreaDoe!

  Fijne avond!

  Liefs Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf een boekje van jou, veel plezier op de krea-doe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjulliewel! Gaat vast helemaal goed komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Jammer dat ik dit jaar niet kan komen, had graag even een kijkje willen nemen! Veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.