Zelf stempels maken


Zo rond 2010 maakte ik mijn eerste stempel met gutsjes en het speciale stempelrubber Speedy Carve. In die tijd was stempels maken nog behoorlijk onbekend en ik moest het materiaal uit Amerika en Duitsland halen. Ik heb het materiaal een tijdje verkocht in een pakketje, samen met een uitleg hoe je stempels maakt. Het materiaal verkoop ik niet meer, maar ik laat je graag zien hoe je zelf stempels maakt met niet meer dan een paar gutsen en stempelrubber (of een gum).

DOWNLOAD

Bestempel kaartjes, envelopjes, cadeaulabels, inpakpapier en nog veel meer!


8 opmerkingen:

 1. Gezellig zo'n vriendinnen knutsel dag met cadeautjes spel. Leuk idee! Degene die het mooie tasje heeft gekregen is wel een bofkont. Goed idee van dat printer inkt wrijven op de gum! Ik wil namelijk ook een stempels proberen te maken! Hihi ik wil nog zooooveel doen. Waar eerst beginnen:p heb jij daar ook nooit last van?
  Groetjes, Susan creatieinspotlight.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zooooo herkenbaar! Daar heb ik voortdurend 'last' van :)

   Verwijderen
 2. Zeer mooi. Ik heb het zelf nog nooit gedaan, zo stempels maken. Maar als ik dat zo elke keer weer zie, dan moet ik me daar misschien toch eens aan wagen. Zeer mooi resultaat in alle geval bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De gummen en gutsen heb ik al in huis, nu wordt het toch echt tijd om er een mooie stempel van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze zijn leuk. Ik heb in het voorjaar een workshop gevolgd in stempels maken. Nu nog een vervolg eraan geven. Ben benieuwd naar wat je allemaal voor leuks hebt vergaard. Het zal een superdag geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee om zelf stempels te maken. Eerst maar eens op zoek naar de goede materialen.
  Je maakt ons wel nieuwsgierig naar de cadeautjes. Het klinkt als een superleuke dag met zo'n spel.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk, vooral de huisjes vind ik enorm goed gelukt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige stempels en ik ben benieuwd naar je kadootjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.