Gehaakt winter plaid

by - zondag, december 29, 2013

In de winter vervang ik mijn zomer kleed voor een wolligere winter variant. Deze haakte ik van paars en grijs garen van de Zeeman en een restje gemêleerd garen met een kleine glitter erin. Het centrale vierkant komt uit dit patroon. Daarna heb ik rijen afgewisseld met allerlei steken: stokjes, groepjes van drie stokjes, een rand granny's (tijdens het haken aan elkaar gehaakt wat weer een mooie dikke structuur geeft), vasten en boogjes.

Ook leuk om te lezen

3 comments

 1. Mooi zeg! Misschien kan je volgend jaar de haakhype voor deze deken opzetten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! En de afwisseling van verschillende steken maakt het echt wel een pareltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige Post. Ik vind deze deken zeer. Mijn vrouw heel graag dit soort jurken in de winter. Bedankt voor het delen.
  http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/findAllVillas.php?region=Ibiza

  BeantwoordenVerwijderen