Etiketten voor (zelfgemaakt) lekkers

by - woensdag, januari 22, 2014

Pfoei, ik ben net terug van verstandskiezen trekken en vandaag zou mijn bijdrage voor Samenspinsels online gaan! Gelukkig heb ik alles vorige week al voorbereid... Ik maakte deze etiketten voor op (zelfgemaakt) lekkers. Je kunt ze hier gratis downloaden en ik geef er ook nog twee simpele receptjes bij...

Ook leuk om te lezen

3 comments

 1. Ze zijn leuk! Veel ijs eten en melk drinken, dat werkt het beste. Ik heb twee weken terug ook een kies laten trekken, geen pretje, maar na een paar dagen voelde ik niets meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En goeie tip! Helaas geen melk of ijs in huis, maar morgen helpt het vast ook nog XD

   Verwijderen
 2. Wat zijn ze ontzettend leuk! Top idee... En sterkte met je mond, weet er alles van helaas!

  BeantwoordenVerwijderen