Breimachine-snoepjes

Deze verzameling 'snoepjes' kreeg ik van Susan. Zo ongelooflijk lief! Ze deed er zelf niets mee, dus ze liet ons wat uitzoeken op de voorwaarde dat we er wat mee gaan maken. Dat lieten de dames zich geen twee keer zeggen en enthousiast doken we in de dozen vol garen.

Dit garen is speciaal voor breimachines. Nu heb ik een breimachine, maar heel weinig breimachine ervaring. Ik zou zo graag een ajour sjaal willen maken met dit garen, maar ik heb dus geen idee of dat makkelijk is of juist heel moeilijk. Iemand een idee? Tips? Een patroon voor een beginner? Of kan ik er beter niet aan beginnen en gewoon met de hand breien? Nou ja, dat wordt dan waarschijnlijk haken, want ik heb al ontdekt dat ik nogal slecht ben in ajour breien. Tot nu toe is het nog nooit gelukt om een patroon foutloos te maken, waardoor ik het telkens weer heb opgegeven. Herkenbaar? Of zijn daar ook handige foefjes voor? Want die hoor ik dan natuurlijk graag! :)

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie zoete kleurtjes. Daar moet wat moois mee te maken zijn! Ik ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat maak je toch prachtige foto's! veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Tante Hilde' breit ook met een breimachine, misschien kan zij je helpen. Ik denk dat je haar besteen mail kan sturen met vragen. Haha, ik dacht dat jij maar 1 of 2 bollen mee had....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook ik heb nog veel voorraad aan breimachine garen, acryl en katoen en mohair.
  ik haak er gewoon mee, soms met dubbele draad.. soms met enkele dan wordt het heel fijn en delicaat haakwerk

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.