Review: Mollie Makes Party & Weddings

by - woensdag, juni 18, 2014Ik mag een review schrijven over het boek Mollie Makes Party & Weddings. Heel toepasselijk, want aanstaande vrijdag is onze grote dag al! Natuurlijk heb ik geen tijd meer om de projecten uit het boek te maken, maar het boek kwam toch nog als geroepen. Al maanden spaar ik glazen potten om waxinelichtjes in te doen. Ik wilde hengsels van ijzerdraad aan de potten maken en in het boek staat een heel goede uitleg hoe je dat doet. De potjes in het boek zijn heel bont, maar ik hou ze (ook omwille van de tijd) helemaal 'au naturel'.

shot_1403103540623

 Het boek staat vol leuke ideeen. Een aantal projecten zijn echt voor bruiloften bedoeld, maar voor een heel aantal heb je helemaal geen feestje nodig. De lantaarns kunnen bijvoorbeeld gewoon in je tuin, net als de slinger met lampionnen. Er staat een beschrijving in van bloemen(corsages) van stof die ik zeker een keer ga maken als haarspeld. De cadeauzakjes met labels van klei zijn op elk moment een goed cadeautje en de gelukssymbolen van vilt zijn ook heel leuk als sleutelhanger...

shot_1403103595161

Het idee voor dit fotoalbum vind ik ook prachtig. Wie weet ga ik deze wel maken voor onze trouwfoto's. Verder is het boek helemaal zoals je gewend bent van de Mollie Makes serie. In het boek staan allerlei technieken door elkaar; haken, papier en stof. Fijn gevarieerd dus. De vormgeving is weer prachtig met veel mooie illustraties en fijne typografie. De projecten komen van verschillende ontwerpers en ze stellen zich ook even kort voor; een mooie kennismaking met creatief talent.

Mollie Makes Party & Weddings kost slechts € 9,00 en is te koop bij Bol.com

Hier en hier vind je nog meer kijkjes in het boek.

Ook leuk om te lezen

0 comments