Nieuwe portfolio website


Met de komst van mijn tweede boek Vilt & vintage en met het gestaag groeien van mijn collectie schilderijen, vond ik het tijd worden voor een ‘echte grote mensen’ website. Vanaf nu vind je op www.lisetteeisenga.nl mijn portfolio met schilderijen en mijn sieraden van vilt. Daarnaast vind je op deze nieuwe website mijn journal met nieuws, kijkjes achter de schermen en af en toe inspiratie op het gebied van schilderen en textiel.

Deze website blijft de plek voor 'handmade' inspiratie over haken, breien, vilt en stof. Ik zal wel iets minder aan bloggen, maar hou deze site zeker in de gaten voor nieuwe inspiratie en gratis patronen.

2 opmerkingen:

  1. Het ziet er prachtig uit op je nieuwe site! Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe boek. De titel spreekt me wel aan, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.