Over Lisette

Hallo & welkom!

Op deze website vind je (gratis) patronen en heel veel creatieve inspiratie over haken, breien en werken met vilt en papier.

Mijn blog is ooit (ergens in 2008 alweer) begonnen als antwoord op de vraag "maar wat maak je dan allemaal?". Mijn website groeide uit tot een plek waar maandelijks duizenden mensen kwamen kijken voor inspiratie over haken, stempels maken en werken met vilt. Mijn blog was ook de aanleiding voor twee creatieve boeken; Vilt & vintage en Kerst in huis (Forte uitgevers).

Inmiddels ben ik een iets andere weg ingeslagen, waarbij de focus ligt op schilderen en fotografie. Je leest er meer over op mijn portfolio website. Deze website blijft - hoewel ietsje stiller dan voorheen - de plek waar je 'handmade' inspiratie kunt vinden.

Veel lees-, kijk- en DIY plezier!Samenwerking Bol.com
Op deze website kom je diverse boekentip-linkjes naar Bol.com tegen. Deze boekentips stel ik zelf samen. Ik kies alleen boeken en producten waar ik achter sta of die ik zelf ken en waarvan ik denk dat jij - mijn lezer - ze echt leuk vindt. Als je op zo'n linkje klikt en binnen een paar dagen iets koop bij Bol.com krijg ik een (hele) kleine vergoeding wat weer ten goede komt aan de webhosting voor deze website en soms een nieuw boek om te reviewen.

Share
Tweet
Pin
Share